top of page

Kritische vragen

Bijgewerkt op: 28 jan. 2022

Buurtcomité Scharn-West is blij met de noodbrief van PvdA Maastricht, waarin deze partij aan de Gemeenteraad van Maastricht een aantal kritische vragen stelt over de komst van de Scholencampus aan de Groene Loper i.r.t. het actief betrekken van de buurt in dit besluitvormingsproces.


Dit schrijft PvdA Maastricht in haar social media kanalen:


"In de Limburger stond het deze week treffend beschreven: als een jojo slingeren de campus-plannen over de Groene Loper. Na ieder onderzoek lijken er meer vragen dan antwoorden te ontstaan. En hoe zit het eigenlijk met het betrekken van de verschillende wijken? Daarom stelden we vandaag schriftelijke vragen aan het college."


Andere raadspartijen mogen van ons het standpunt van PvdA Maastricht steunen en volgen. Het gebeurt namelijk allemaal letterlijk in de achtertuin en onder de neus van Scharn-West. Waarom dan niet Buurtcomité Scharn-West proactief laten meedenken in de planvorming van Gemeente Maastricht? Dát zou pas echte BURGERPARTICIPATIE zijn! Gelukkig heeft PvdA Maastricht dat heel goed in de gaten! Welke partij volgt?


Klik HIER om de open brief van PvdA Maastricht te bekijken of te downloaden. Klik HIER om de antwoorden van wethouder Bert Jongen op deze vragen te bekijken of te downloaden. Klik HIER om bovengenoemd artikel uit dagblad De Limburger te bekijken of te downloaden.
31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page