top of page

Brandbrief scholencampus

Bijgewerkt op: 17 mrt. 2022

Op 23 februari jl. heeft er in het Trefcentrum in Wittevrouwenveld een informatiebijeenkomst plaatsgevonden over de mogelijke komst van een scholencampus aan de Groene Loper in Maastricht. Bij deze bijeenkomst waren naast initiatiefnemer Gemeente Maastricht ook onderwijsorganisatie LVO, het VISTA College en de betrokken buurtnetwerken vertegenwoordigd.


Naar aanleiding van deze informatiebijeenkomst hebben de betrokken buurtnetwerken gezamenlijk een brandbrief opgesteld waarin ze hun gegronde zorgen uitspreken over de eventuele komst van een scholencampus aan de Groene Loper en het hele project een halt toeroepen. De brandbrief is gestuurd aan alle raadsleden en het college van Burgemeesters en Wethouders van Gemeente Maastricht.


Deze brandbrief is een gezamenlijk initiatief van:

  • Buurtcomité Scharn-West

  • Buurtnetwerk Wittevrouwenveld

  • Buurtnetwerk Wyckerpoort

  • Buurtnetwerk Scharn

  • Buurtplatform Heer

  • Milieudefensie MaastrichtKlik HIER om deze brandbrief te lezen of te downloaden.

Op zaterdag 19 maart aanstaande vindt een informatiemarkt plaats over de mogelijke komst van een scholencampus aan de Groene Loper. Deze informatiebijeenkomst vindt plaats van 10.00 tot 15.00 uur in het VISTA College aan de Juliana van Stolberglaan in Maastricht.


Iedereen is van harte uitgenodigd om bij deze informatiemarkt aanwezig te zijn.

119 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page