top of page

D66 in Scharn-West

Op zaterdag 15 april was een delegatie van D66 Maastricht te gast in Scharn-West.


D66 Maastricht vroeg een poosje geleden aan Buurtnetwerk Scharn en Buurtcomité Scharn-West om een rondgang te maken door Scharn en te praten over actuele thema's die spelen in de buurt.


Namens D66 waren aanwezig:

  • Wethouder Johan Pas

  • Claudia Demas

  • Bert Jongen

  • Guido Mertens

Zij werden ontvangen door Jeanny Engels (voorzitter Buurtcomité Scharn-West), Marie-Louise Knols (voorzitter Buurtnetwerk Scharn) en Sef Heunders (secretaris Buurtnetwerk Scharn).


De rondgang duurde twee uur en tijdens de tocht werden aandachtspunten en zorgen gedeeld. Wij hebben verteld over onze diverse werkgroepen, over alle overleggen die wij voeren met de gemeente en over het buurtgesprek in Scharn-West dat op zaterdag 13 mei aanstaande plaatsvindt.


Wij ontvingen complimenten voor onze inzet, maar ook voor de duidelijkheid in wat voor onze buurt belangrijk is.


Bedankt D66 voor jullie initiatief en voor jullie luisterende oor! Het is fijn om op deze goede en constructieve manier met elkaar in gesprek te zijn. Hopelijk leiden dit samenzijn en onze punten van aandacht tot actie en daden.


Van links naar rechts: Guido Mertens, Jeanny Engels, Sef Heunders, Johan Pas, Bert Jongen en Claudia Demas. Marie-Louise Knols heeft de foto genomen.

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page