top of page

Gelukkig Nieuwjaar!


Op woensdag 28 december jl. is een vertegenwoordiging van Buurtcomité Scharn-West haar buurt ingetrokken en heeft een deel van de inwoners persoonlijk gesproken. Huis aan huis werd aangebeld en werd een nieuwjaarskaart aangeboden plus een pakje met ’sterretjes’. Deze sterretjes staan symbolisch voor de lichtpuntjes die wij onze buurt gunnen in het nieuwe jaar.


Doel van onze actie was drieledig:


  1. Ons gezicht laten zien en zo (nog) meer bekendheid voor ons Buurtcomité en haar werk te genereren.

  2. In gesprek gaan met buurtbewoners om te horen hoe zij aankijken tegen hun buurt, welke zaken aangepakt zouden moeten worden, verbeterpunten etc.

  3. Peilen hoe buurtbewoners aankijken tegen ‘geprekstafels’ en/of bijeenkomsten die wij als Buurtcomité willen gaan organiseren met en voor de inwoners Scharn-West.


Na een middag rondlopen en van gedachten wisselen met buurtgenoten kijken wij terug op een positieve actie met een mooi resultaat. Iedereen die wij persoonlijk hebben gesproken was blij verrast door ons bezoek.


We hebben veel signalen gehoord en geïnventariseerd. Tijdens de eerstvolgende bijeenkomst van Buurtcomité Scharn-West gaan we deze signalen, wensen en behoeften bundelen en intern bespreken om daar vervolgens en waar mogelijk acties aan te verbinden.


Hebben wij jou niet thuis aangetroffen, dan hebben wij alleen een nieuwjaarskaart in jouw brievenbus gedaan. Heb je vragen of opmerkingen over Scharn-West of over het werk van ons Buurtcomité? Heb je ideeën voor onze buurt en/of verbeterpunten? Mail ze ons via:


scharnwest24@gmail.com


Je kunt natuurlijk ook altijd het contactformulier van deze website invullen.


Wij wensen jou een gelukkig en gezond 2023.


31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page