top of page

Stadsdeelwethouder te gast

Op donderdag 1 juni jl. bezocht stadsdeelwethouder Oost, de heer Hubert Mackus, de wijk Scharn en daarmee natuurlijk ook ons eigen Scharn-West.


Wethouder Mackus werd vergezeld door bestuurs- en communicatieadviseur Peter Debets en de twee stadsdeelregisseurs Nika Dings en Roland Olvers.


Rick Miltenburg van Buurtcomité Scharn-West vertelt over het succes van het eerste buurtgesprek dat ons buurtcomité recent heeft georganiseerd voor inwoners van Scharn-West.Dit schrijft Hubert Mackus op zijn eigen Facebookpagina:


"Samen met het buurtnetwerk op de fiets door Scharn. Luisteren, kijken en ontmoeten. Een waardevolle middag, met dank aan ‘reisleidster’ Marie Louise Knols. Wat een energie en eigenaarschap in deze wijk, met het buurtpark Groene Poort Oost en de comités die in West en Oost actief gesprekken voeren over hoe de wijk zich verder kan ontwikkelen. Maar in een wijk waar veel gebeurt, zijn er ook zorgen. Over het vinden van een goede balans aan de Groene Loper bijvoorbeeld of over de onderwijsontwikkelingen in het lager (IKC) en hoger onderwijs (Bemelergrubbe/Sibemaweg). Het is goed ook die signalen van de inwoners zelf te vernemen."


Buurtcomité Scharn-West heeft deze ontmoeting en het gesprek opnieuw als zeer positief en waardevol ervaren. Bedankt daarvoor!

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page