top of page

Uitnodiging Stadsdeelbezoek

Hierbij delen wij de uitnodiging van Gemeente Maastricht om aanwezig te zijn bij het bezoek van burgemeester Wim Hillenaar en stadsdeelwethouder Hubert Mackus aan Scharn-West op woensdagavond 15 november:


- - - - -


Beste inwoner van stadsdeel Maastricht Oost,

Maastricht, een stad van verbondenheid. Dat is waar we als college van burgemeester en wethouders op inzetten. We willen dit op meerdere manieren versterken, bijvoorbeeld d.m.v. gebiedsgericht werken binnen onze zeven stadsdelen. De aftrap daarvoor hebben we eerder al gedaan in de vorm van de stadsdeelbezoeken. Ook in stadsdeel Maastricht Oost (1) zijn we met het voltallige college op bezoek geweest. Daarbij is toegezegd dat we aan dit bezoek een vervolg zouden geven. Graag wil ik u hierbij dan ook van harte uitnodigen voor het volgende stadsdeelbezoek. Hierbij zullen burgemeester Wim Hillenaar en ondergetekende als stadsdeelwethouder in uw stadsdeel langskomen. Daarbij komen we terug op wat in het vorige gesprek door de toen aanwezige inwoners is meegegeven en kunt u meepraten over de toekomst van het stadsdeel in het kader van de Omgevingswet.


Wanneer: woensdag 15 november 18.00 – 21.00 uur

Locatie: Vista College, Sibemaweg 20 Maastricht

Aanmelden: Niet verplicht, maar wel fijn: graag uiterlijk 10 november aanstaande, via stadsdeel.oost@maastricht.nl


Inloop vanaf 18 uur met koffie en vlaai; om 18.30 uur begint het programma. We hopen velen van u deze avond te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,


Hubert Mackus,

Wethouder Economie, Sport, Jeugdzorg, Water, Natuur en Landschap

Stadsdeelwethouder Oost

(1) Stadsdeel Maastricht Oost bestaat uit Amby - Heer – Scharn - Wittevrouwenveld en Wyckerpoort Stadsdeelregisseur: Roland Olvers stadsdeel.oost@maastricht.nl28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page