top of page

Wethouder Mackus op bezoek

Op 23 maart 2023 had Belangen Groep de Groene Loper (BGGL) een afspraak met stadsdeelwethouder Hubert Mackus en stadsdeelregisseur Pieter van der Waa. De onderwerpen op de agenda waren de ontwikkelingen die het verkeer ongewenst laten toenemen op de Groene Loper en de rol en het mandaat van beide functionarissen. Tijdens een korte wandeling over de Groene Loper werden de volgende ontwikkelingen besproken:

  • de ontmoeting met wethouder Aarts inzake de verkeersveiligheid op de Groene Loper

  • de mogelijke afsluiting van de overweg Duitse Poort

  • de mogelijke komst van een rechtbank en openbaar ministerie

Dit alles in verband met het daarmee samenhangende ongewenste effect van meer verkeer op de Groene Loper.


Verder werden nog besproken:

  • de mogelijkheden van een permanente stadstuin. Deze is nu gevestigd op het voormalige KPN-terrein maar moet daar op termijn weg.

  • de mogelijkheden en potenties van het pleintje op de kop van de Frankenstraat / de Groene Loper.

Daarna werd door wethouder Mackus toegelicht wat de rol en het mandaat zijn van een stadsdeelwethouder, maar ook die van de stadsdeelregisseur. Het was een zeer prettig gesprek met een welwillende, positieve en constructief meedenkende wethouder en stadsdeelregisseur. BGGL en de aangesloten buurten zijn oprecht blij met hun komst en rol!


Op donderdag 1 juni 2023 zijn wethouder Hubert Mackus en stadsdeelregisseur Pieter van der Waa te gast in Scharn-West. Tijdens hun bezoek zal een afvaardiging van Buurtcomité Scharn-West beide heren rondleiden en bijpraten over alle ontwikkelingen in onze buurt.14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page