top of page

Wij gaan samen onze buurt opruimen!

Op zaterdag 13 mei jongstleden zijn wij met inwoners van Scharn-West in de Nutsschool bij elkaar geweest voor een BUURTGESPREK.


Tijdens de inventarisatieronde voor buurtverbindende activiteiten zijn tal van goede ideeën opgehaald waar wij als buurtcomité mee aan de slag willen. Drie van deze ideeën hebben nu een concrete vorm gekregen en dat zijn:


- geveltuintjes

- straatontbijt

- opruimactie buurt


Ons buurtcomité gaat de eerste twee punten indienen bij het project Burgerbegroting, waarbij de gemeente geld beschikbaar stelt voor buurtinitiatieven. Tevens dienen wij bij Burgerbegroting een plan in voor de vergroening van de Scharnerweg.


Het derde punt - de opruimactie in de buurt - willen wij graag SAMEN MET U oppakken!


Daarvoor hebben we de datum ZATERDAG 23 SEPTEMBER aanstaande gekozen. Die dag is het Nationale Burendag en wij vinden het erg gepast om op deze dag onze buurt in te trekken, gewapend met prikstokken, handschoenen en vuilniszakken om rondzwervend afval op te ruimen. Natuurlijk gaan wij daarbij ook het gesprek aan met buurtgenoten en verzamelen we ons na afloop voor een lekker drankje en een gezellige babbel.

Buurtcomité Scharn-West zorgt voor alle spullen, maar kunnen wij ook op u rekenen om mee te doen? Onze opruimactie is gepland op zaterdag 23 september 2023 van 16.00 tot 17.30 uur.


Zin om mee te doen? Meld u dan aan via ons mailadres: scharnwest24@gmail.com.13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page