top of page

Wij wachten...

De onduidelijkheden rondom de komst van een scholencampus op de Groene Loper in Maastricht groeien met de dag. Komt de campus er nu wel of niet? En als hij er komt, is dat dan op één plek langs de Groene Loper of toch gesplitst naar twee? Maar waarom wordt überhaupt voor de Groene Loper gekozen nu er zoveel tegenargumenten te noemen zijn?


Buurtcomité Scharn-West zoekt aanhoudend contact met Gemeente Maastricht om samen rond de tafel te gaan, van gedachten te wisselen over de mogelijke komst van een scholencampus. Wij zijn de adviseurs van onze buurt, waarom worden we niet veel eerder betrokken in het hele proces?


Gelukkig delen een heleboel fracties van de Maastrichtse gemeenteraad onze zorgen en onze zienswijze. Nu alleen de wethouder nog die over de plannen gaat: de heer Bert Jongen.


In onderstaande brief van november 2021 schrijft wethouder Jongen dat er een informatiebijeenkomst komt en dat er overleg zal plaatsvinden. De informatiebijeenkomst is wegens corona geannuleerd en de overleggen blijven achterwege. Terwijl de trein verder dendert en wij straks met een scholencampus in onze maag zitten, inclusief alle problemen die dit met zich meebrengt.


Bert Jongen, wij wachten nog steeds....

(Klik op de foto om de betreffende brief te bekijken en/of te downloaden)


33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page